Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
Coquelles (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Coquelles

Holiday Inn Calais Coquelles

Frankrijk NordPasDeCalais Coquelles

Holiday Inn Calais Coquelles is gelegen in het Noord-Franse Coquelles, vlakbij de kust. De plaats ligt nabij de havens en de Kanaaltunnel van Calais vanwaar boten en treinen naar Engeland vertrekken. In

het hotel komt u volledig tot rust in het binnenzwembad, sauna, fitness en beauty center. Ook is er een bar, een à la carte restaurant en parkeert u gratis uw auto bij het hotel. De kamers van Holiday Inn Calais Coquelles zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, draadloos internet, airconditioning, broekenpers, minibar, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Holiday Inn Calais Coquelles is zeer gunstig gelegen voor een tussenstop naar Engeland. Het hotel is namelijk vlakbij Calais gelegen, waar vandaan dagelijks vele boten en treinen de oversteek naar respectievelijk Dover en Folkestone in Kent maken. Overdag kunt u in Coquelles naar hartenlust winkelen in de vele winkelcentra. Ook in Calais zult u zich goed vermaken. Bezichtig de 13e eeuwse vuurtoren Tour du Guet, het stadhuis Les Six Bourgeois met haar 75 meter hoge toren en het Musée des Beaux Arts et de la Dentelle waar u kennis maakt met de locale geschiedenis. Mooi weer? U staat binnen no time op het strand!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 300,00