Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Anzin Saint Aubin

Hotel Du Golf D'Arras

Frankrijk NordPasDeCalais Anzin saint Aubin

Zin in een sportief getint uitje? Kies voor Hotel du Golf d'Arras, gelegen vlakbij de Noord-Franse stad Arras, op zo'n 60km ten zuiden van Lille. Het interieur van dit golfhotel, gebouwd in

Louisiana-stijl, kenmerkt zich door een warme en gezellige ambiance. In het mooie decor van het restaurant zult u zich zeker thuis voelen. Golfliefhebbers hebben het zondermeer naar hun zin op de uitdagende 18-holes golfbaan met een rivier, meertjes en heuvels. De vergezichten zijn prachtig! Wie nog meer sportieve uitdaging zoekt kan in de directe omgeving van het hotel tennissen, paardrijden, raften en mountainbiken. Een ook een middag slenteren is geen probleem. Hiervoor bent u in Arras met haar mooie pleinen en statige middeleeuwse panden aan het juiste adres.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen