Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Plaza Etoile
Geef uw mening

Plaza Etoile

Emeraude Hotel Plaza Etoile ligt in Parijs, nabij de Arc de Triomphe. Vanuit dit hotel kunt u direct gaan winkelen op de Champs-Elysées of een van de bezienswaardigheden bezoeken zoals de Eiffeltoren

en het Louvre. de 33 comfortabel ingerichte hotelkamers zijn standaard voorzien van een telefoon, minibar, televisie,airconditioning, internetaansluiting, kluisje en een badkamer met een douche, toilet en föhn. Begin uw dag in de stad van de liefde goed met een stevig ontbijtbuffet. Het hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de omgeving zijn veel leuke restaurants te vinden voor elke smaak en portemonnee! Parijs is de stad van de liefde! Maak een romantische rondvaart over de Seine, geniet van het uitzicht vanaf het topje van de Eiffeltoren of ga een dagje cultuur snuiven in het Louvre. Winkelliefhebbers vinden op de Champs-Elysées of in Galeries Lafayette talloze winkels op gebied van mode, accessoires, schoenen, cadeauartikelen en zelfs auto's. Wilt u 's avonds romantisch eten? Ontwijk dan de toeristische wijk Quartier Latin en zoek een lokaal tentje in de trendy wijk Le Marais.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Plaza Etoile in Parijs, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Hotelspecialsonbekend€ 44,75onbekend
  • Beschrijvingen (1)
Emeraude Hotel Plaza Etoile ligt in Parijs, nabij de Arc de Triomphe. Vanuit dit hotel kunt u direct gaan winkelen op de Champs-Elysées of een van de bezienswaardigheden bezoeken zoals de Eiffeltoren en het Louvre. de 33 comfortabel ingerichte hotelkamers zijn standaard voorzien van een telefoon, minibar, televisie,airconditioning, internetaansluiting, kluisje en een badkamer met een douche, toilet en föhn. Begin uw dag in de stad van de liefde goed met een stevig ontbijtbuffet. Het hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de omgeving zijn veel leuke restaurants te vinden voor elke smaak en portemonnee! Parijs is de stad van de liefde! Maak een romantische rondvaart over de Seine, geniet van het uitzicht vanaf het topje van de Eiffeltoren of ga een dagje cultuur snuiven in het Louvre. Winkelliefhebbers vinden op de Champs-Elysées of in Galeries Lafayette talloze winkels op gebied van mode, accessoires, schoenen, cadeauartikelen en zelfs auto's. Wilt u 's avonds romantisch eten? Ontwijk dan de toeristische wijk Quartier Latin en zoek een lokaal tentje in de trendy wijk Le Marais.
 Lees meer bij Hotelspecials