Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Le Touquet

Hotel Red Fox

Frankrijk NordPasDeCalais Le Touquet

Red Fox Hotel ligt in het centrum van de Franse kustplaats Le Touquet, in Normandië. Het hotel beschikt over draadloos internet. Op slechts 200m vindt u het strand met vele restaurants en

barretjes. Tevens maakt u gratis gebruik van een nabij gelegen parkeergelegenheid. De kamers van Red Fox Hotel zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, gratis draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, minibar, airconditioning, bureau, zitje en een badkamer met douche, toilet, föhn. Het Red Fox Hotel is het juiste adres voor een ontspannen verblijf aan de populaire Opaalkust. Le Touquet staat niet alleen bekend om haar 14km lange strand en duinen, maar ook om de dichtbegroeide dennenbossen. Het is een aanrader om een wandeling te maken door deze natuurgebieden. Tevens is Musée du Touquet interessant als u meer wilt weten over de historie van de badplaats. Ook vindt u hier een collectie schilderijen van de plaatselijke kunstenaars. In de avonduren is het leuk naar een van de casino's te gaan. Afstand vanaf Utrecht: 399km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Westminster & Spa

Frankrijk Nord Pas de Calais Le Touquet

Het hotel ontvangt u met de geur van frisse zeelucht gecombineerd met de geurige aroma's van de nabijgelegen dennenbos. Het hotel uit 1930 is gelegen in het hart van één van de

meest elegantse wijken van Le Touquet, op minder dan 500 meter van het strand en het Congres Centrum. Het hotel beschikt over twee restaurants, waarbij één beschikt over een ster de Guide Michelin.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen