Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
Luchon (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Luchon

Cityblue Luchon Corneille

Frankrijk MidiPyrenées Luchon

Het hotel Cityblue Lugon Corneille is fraai gelegen aan de voet van de Pyreneeën, op ca. 660m hoogte, in het plaatsje Luchon. Het stijlvolle pand wordt omringd door een fraai park. Het

hotel is bij het centrum van Luchon gelegen, en ook vlakbij een golfbaan, het casino en thermen. Voor wintersportliefhebbers: de skilift ligt eveneens binnen handbereik. In het restaurant van het hotel kunt u genieten van streekgerechten. Er zijn 45 ruime en comfortabel ingerichte kamers die o.a. voorzien zijn van een minibar. Luchon is bekend vanwege haar thermale baden, dus als u even helemaal wilt bijkomen bent u hier aan het juiste adres. De Pyreneeën met haar bijzonder flora en fauna zijn een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen