Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
MAURIES (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MAURIES

Vakantiehuis ALAIN

Frankrijk Midi Pyrenees MAURIES

Locatie

Voor de rustzoekers op het zonnige Franse platteland is er deze rustieke woning in Mauries. In een gehucht 15 km ten zuidwesten van Aire sur l'Adour bewoont u deze ruime 19e eeuwse

plattelandswoning met omsloten tuin. U bevindt zich in het zuiden van Les Landes, in het overgangsgebied van het bosgebied naar de Pyreneeën. In dit dunbevolkte heuvelachtige gebied is het dus goed toeven voor de genieters van rust en natuur. Tussen 13 en 15 september 2008 zal Paus Benedictus XVI de bedevaartsplaats Lourdes bezoeken, ongeveer 100 km ten zuiden van vakantiehuis Alain.

Uw Woning

120 m², woonkamer met zithoek bij de ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Bijkeuken met wasmachine. Slaapkamers met 1 tweepers. bed. Grote badkamer met massage-douche, toilet en wastafel. 2e Slaapkamer met 3 éénpers.bedden. Rondom uw woning 2500 m² omsloten tuin en terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen