Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
LE HOUGA (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LE HOUGA

Vakantiehuis A BELLEVUE

Frankrijk Midi Pyrenees LE HOUGA

Locatie

In het dorp Le Houga, op het grensgebied van de gebieden Les Landes en Gers, 25 kilometer ten zuidoosten van Mont-de-Marsan, staat Vakantiehuis A Bellevue. De Gers is een licht glooiend gebied,

met een heerlijk klimaat en zicht op de Pyreneeën bij helder weer. In Mont-de-Marsan kunt u in de laatste 3 weken van juli genieten van plaatselijke festiviteiten, Pau nodigt u uit de Pyreneen vanaf de ?Boulevard des Pyrenéen? te aanschouwen en door het gezelige centrum te wandelen. Aan de rand van het dorp, boven op een heuvel die voor een oneindig ver en weids uitzicht zorgt, bewoont u deze geheel vrijstaande, authentieke en gezellige vakantiewoning. Het gebied is uitermate geschikt voor wandel en fietstochten. Het bezoeken van oude dorpjes in de omgeving en het genieten van de hier alom aanwezige Gascoense keuken liggen voor de hand. In de grote tuin van vakantiehuis A Bellevue heeft u een onvergetelijk uitzicht, schommel een moestuintje en schaduwrijke plekken.

Uw woning

59 m². Woonkamer met bank bij de ktv en houtkachel en eethoek. Halfopen keuken met 4 kookplaten, oven, waterkoker, magnetron, en koffiezetapparaat. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Overloop/gang met 1 éénpers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Grote omsloten tuin van 6000 m² met onvergetelijk uitzicht, tuinstel, 2 ligstoelen, barbecue, schommel een moestuintje en schaduwrijke plekken. U beschikt over uw eigen wasmachine en een carport.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen