Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Auberge de Forges
Geef uw mening

Auberge De Forges

Op zoek naar een hotel met typisch Franse sfeer? In het Franse département Corrèze op zo'n 25km ten oosten van Brive-la-Gaillarde ligt Auberge de Forgès. Dit met veel liefde voor detail ingerichte

hotel beschikt over comfortabele kamers en een restaurant waar u de regionale keuken kunt proeven. In de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden een bezoek waard. Charmante plaatsen zoals Argentat en Beaulieu sur Dordogne met hun authentieke gebouwen en kleurrijke markten zijn goed voor veel slenterplezier. Overweeg ook een uitje naar het befaamde Rocamadour - een belevenis. Golfliefhebbers leven zich uit op de 18-holes golbaan Golf du Coiroux dat zich op 20km van Forgès bevindt. En ook vissen in de talrijke rivieren is mogelijk. Auberge de Forgès is tevens prima geschikt voor een pauze op weg naar uw vakantiebestemming verder in het zuiden.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Auberge De Forges in Forges, Massif Central, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Op zoek naar een hotel met typisch Franse sfeer? In het Franse département Corrèze op zo'n 25km ten oosten van Brive-la-Gaillarde ligt Auberge de Forgès. Dit met veel liefde voor detail ingerichte hotel beschikt over comfortabele kamers en een restaurant waar u de regionale keuken kunt proeven. In de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden een bezoek waard. Charmante plaatsen zoals Argentat en Beaulieu sur Dordogne met hun authentieke gebouwen en kleurrijke markten zijn goed voor veel slenterplezier. Overweeg ook een uitje naar het befaamde Rocamadour - een belevenis. Golfliefhebbers leven zich uit op de 18-holes golbaan Golf du Coiroux dat zich op 20km van Forgès bevindt. En ook vissen in de talrijke rivieren is mogelijk. Auberge de Forgès is tevens prima geschikt voor een pauze op weg naar uw vakantiebestemming verder in het zuiden.