Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Bristol
Geef uw mening

Hotel Bristol

Hotel Bristol is rustig gelegen in het centrum van Mulhouse in de Elzas. Door een mooie route te rijden door Duitsland, Luxemburg of Frankrijk bereikt u dit middelgrote hotel. De informele sfeer

zal u zeker aanspreken. Bij aankomst parkeert u uw auto op de gratis privé parkeerplaats. Na een goede nachtrust staat het ontbijtbuffet met verse croissants voor u klaar. Ook is het mogelijk uw ontbijt op de kamer te nuttigen. Na een zinvolle dag praat u bij in de bar onder het genot van een drankje. Tevens is er een stomerijservice. De verzorgde kamers van Hotel Bristol zijn voorzien van telefoon, televisie met videokanaal, draadloos internet, airconditioning, wekdienst, minibar, broekenpers, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. U kunt ook kiezen uit een ruimere Comfort kamer of een Suite, beide met jacuzzi. Hotel Bristol in Mulhouse is gelegen in de Elzas. De ligging in het industriële en culturele centrum is uniek. Ook de ligging in Frankrijk, waar Duitsland en Zwitserland bij elkaar komen, is een aangename bijkomstigheid. Zo kunt u vele verschillende uitstapjes maken. Tevens is de oude binnenstad een bezoek meer dan waard. Historische erfgoed zoals het indrukwekkende middeleeuwse plein Place de la Réunion en de wijk Nouveau Quartier uit de 19e eeuw zijn hier het bewijs van. Ontdekt u ook de neogotische kerk Temple Saint-Etienne of het Hôtel de Ville, een renaissance stadhuis uit 1551. Autofanaten nemen beslist een kijkje in het Nationaal Automobiel Museum. Diverse merken waaronder Bugatti, Rolls-Royce, Alfa Romeo, Maserati en Mercedes Benz zijn hier te spotten. De vroegere textielindustrie kunt u bewonderen in het Museum van Bedrukte Textiel. In het Parc Zoologique et Botanique geniet u van de 200 zeldzame diersoorten en bijzondere botanische collectie. Afstand vanaf Utrecht: 695km.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Bristol in Mulhouse, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 110,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Bristol is rustig gelegen in het centrum van Mulhouse in de Elzas. Door een mooie route te rijden door Duitsland, Luxemburg of Frankrijk bereikt u dit middelgrote hotel. De informele sfeer zal u zeker aanspreken. Bij aankomst parkeert u uw auto op de gratis privé parkeerplaats. Na een goede nachtrust staat het ontbijtbuffet met verse croissants voor u klaar. Ook is het mogelijk uw ontbijt op de kamer te nuttigen. Na een zinvolle dag praat u bij in de bar onder het genot van een drankje. Tevens is er een stomerijservice. De verzorgde kamers van Hotel Bristol zijn voorzien van telefoon, televisie met videokanaal, draadloos internet, airconditioning, wekdienst, minibar, broekenpers, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. U kunt ook kiezen uit een ruimere Comfort kamer of een Suite, beide met jacuzzi. Hotel Bristol in Mulhouse is gelegen in de Elzas. De ligging in het industriële en culturele centrum is uniek. Ook de ligging in Frankrijk, waar Duitsland en Zwitserland bij elkaar komen, is een aangename bijkomstigheid. Zo kunt u vele verschillende uitstapjes maken. Tevens is de oude binnenstad een bezoek meer dan waard. Historische erfgoed zoals het indrukwekkende middeleeuwse plein Place de la Réunion en de wijk Nouveau Quartier uit de 19e eeuw zijn hier het bewijs van. Ontdekt u ook de neogotische kerk Temple Saint-Etienne of het Hôtel de Ville, een renaissance stadhuis uit 1551. Autofanaten nemen beslist een kijkje in het Nationaal Automobiel Museum. Diverse merken waaronder Bugatti, Rolls-Royce, Alfa Romeo, Maserati en Mercedes Benz zijn hier te spotten. De vroegere textielindustrie kunt u bewonderen in het Museum van Bedrukte Textiel. In het Parc Zoologique et Botanique geniet u van de 200 zeldzame diersoorten en bijzondere botanische collectie. Afstand vanaf Utrecht: 695km.
 Lees meer bij Weekendjeweg