Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Restaurant Bertrand
Geef uw mening

Hotel Restaurant Bertrand

Gelegen in het hartje van de Franse Lorraine, vindt u het charmante hotelletje Hotel Restaurant Bertrand. Het hotel is gevestigd in het centrum van het pittoreske Bar Le Duc en beschikt over

38 onlangs gerenoveerde kamers die ingericht zijn in Renaissance stijl. Het hele hotel kent een smaakvolle en sfeervolle inrichting om zo het artistieke karakter van de omgeving uit te drukken. In Hotel Restaurant Bertrand hangt een relaxte, gemoedelijke sfeer, waardoor u zich hier als gast direct welkom voelt. U heeft hier de beschikking over een restaurant en lounge/bar. Bar Le Duc ligt tussen Parijs en Strasbourg in en de omgeving staat vooral bekend vanwege het jaarlijks terugkerende Renaissance festival. Kortom, cultuur- en architectuurliefhebbers komen hier zeken aan hun trekken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Restaurant Bertrand in Bar Le Duc, LorraineElzasVogezen, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Gelegen in het hartje van de Franse Lorraine, vindt u het charmante hotelletje Hotel Restaurant Bertrand. Het hotel is gevestigd in het centrum van het pittoreske Bar Le Duc en beschikt over 38 onlangs gerenoveerde kamers die ingericht zijn in Renaissance stijl. Het hele hotel kent een smaakvolle en sfeervolle inrichting om zo het artistieke karakter van de omgeving uit te drukken. In Hotel Restaurant Bertrand hangt een relaxte, gemoedelijke sfeer, waardoor u zich hier als gast direct welkom voelt. U heeft hier de beschikking over een restaurant en lounge/bar. Bar Le Duc ligt tussen Parijs en Strasbourg in en de omgeving staat vooral bekend vanwege het jaarlijks terugkerende Renaissance festival. Kortom, cultuur- en architectuurliefhebbers komen hier zeken aan hun trekken.