Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bar Le Duc

Hotel Restaurant Bertrand

Frankrijk LorraineElzasVogezen Bar le Duc

Gelegen in het hartje van de Franse Lorraine, vindt u het charmante hotelletje Hotel Restaurant Bertrand. Het hotel is gevestigd in het centrum van het pittoreske Bar Le Duc en beschikt over

38 onlangs gerenoveerde kamers die ingericht zijn in Renaissance stijl. Het hele hotel kent een smaakvolle en sfeervolle inrichting om zo het artistieke karakter van de omgeving uit te drukken. In Hotel Restaurant Bertrand hangt een relaxte, gemoedelijke sfeer, waardoor u zich hier als gast direct welkom voelt. U heeft hier de beschikking over een restaurant en lounge/bar. Bar Le Duc ligt tussen Parijs en Strasbourg in en de omgeving staat vooral bekend vanwege het jaarlijks terugkerende Renaissance festival. Kortom, cultuur- en architectuurliefhebbers komen hier zeken aan hun trekken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen