Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Loire (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAINT ULPHACE

Vakantiehuis CORDIN

Frankrijk Loire SAINT ULPHACE

Locatie

Vakantiehuis Cordin staat even buiten het dorpje Saint Ulphace, tussen Chartres en Le Mans, in een groene omgeving. Uitstapjes naar één van deze 2 steden alsook Orleans, Blois en eventueel Parijs behoren

zeker tot de mogelijkheden. Deze voormalige watermolen uit 1841 is recentelijk prachtig gerestaureerd met behoud van veel originele onderdelen. Het rad draait regelmatig een slag in de rondte. De beek laat er nog steeds water overheen lopen, maar het is van het mechanisme afgekoppeld; geen risico voor klemzittende vinger(tjes) dus. De binnenmuren lijken niet opgeknapt, maar de oude berekeningen van de molenaar zijn met opzet behouden. Uw vakantiewoning staat aan het eind van het onverharde pad, tegen het bos aan. Er huppelen regelmatig konijnen door het veld grenzend aan uw woning. De oude molen die nu dienst doet als vakantiehuis Cordin vormt een mooie basis voor leuke uitstapjes in deze groene omgeving.

Uw woning

103 m², B.G.. Woonkamer met zithoek (origineel 'huiskamerbed'), ktv, stereoset en eethoek. Apart toilet. Sous-terrain: keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en grote eettafel. Toegang tot de tuin. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en eigen badkamer met bad en wastafel; 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. 2e badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 2e Etage: lage zolderkamer met 3 éénpers. bedden (geen stahoogte). Tuin op het westen met gazon, wip, tuinmeubelen en barbecue. Het gehele terrein is goed afgesloten, met een apart hek om de vijver.

Extra's

U beschikt over een wasmachine en wasdroger. Het sympathieke beheerders echtpaar woont op hetzelfde terrein, maar u heeft uw eigen toegang buitenom en omheind terrein met garage.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen