Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Loire (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAINT PIERRE DU LOROUER

Vakantiehuis LA RAGEE

Frankrijk Loire SAINT PIERRE DU LOROUER

Locatie

Vakantiehuis La Ragee ligt in S. Pierre du Lorouer en is een prachtige vrijstaande vakantiewoning aan de rand van het beroemde bos van Bercée. U bevindt zich hier op 30 km ten

zuidwesten van Le Mans. Om over goede scheepsmasten te beschikken lieten Franse koningen hier enorme kaarsrechte eikenbomen kweken en planten over een gebied van 6000 ha. Aan de rand van het bos, buiten het dorp en aan het eind van een doodlopend onverhard weggetje staat deze prachtige woning. In 2003 is deze 17e eeuwse ?boerderij? omgetoverd tot een hoogwaardig vakantieverblijf. De eigenaar heeft de woning een apart cachet gegeven door bij de bouw ecologische materialen voorrang te geven. Zo is het dak geïsoleerd met schaapswol en het vakantiehuis wordt verwarmd met een Finse ?Tulikivi?, een massakachel die het hele huis verwarmt. U kunt hier volop genieten van de rust en ruimte die het Franse platteland te bieden heeft. Vakantiehuis La Ragee is met recht een unieke eind van de wereldwoning!

Uw woning

105 m². Woonkamer met eethoek, zithoek, haard, stereo en ktv. Keuken met 5 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron en oven. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (1.60 m). Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2e en 3e Slaapkamer met elk 1 tweepers. bed (1.60 m); 4e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel Voor uw woning is een groot grindterras van 500 m² met een barbecue, tuinmeubels en schaduwrijke plekjes. Vanuit uw binnenplaats wandelt u de vrije natuur in. U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen