Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Loire (117)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LIGNY LE RIBAULT

Chateau DE LA BRET?CHE

Frankrijk Loire LIGNY LE RIBAULT

Locatie

Als u ooit een kasteelwoning als vakantiewoning heeft willen huren dan kunt u dat nu beleven als u Chateau de la Bret?che in Ligny-Le Ribault als vakantiewoning huurt. Het kasteel, dat in

1840 gebouwd is, staat in de streek Sologne, 2 km buiten Ligny. In dit prachtige natuurgebied 30 km ten zuiden van Orleans vindt u bijvoorbeeld meer dan 1500 km. offici?le wandelpaden. Het gebied is 500.000 ha. groot en is een afwisseling van heide, bos en meertjes. Tijdens het wandelen komt u door historische dorpjes en langs mooie kastelen. Het wereldberoemde kasteel van Chambord ligt op 25 km afstand. U bewoont de rechtervleugel van de kasteelwoning. De verhuurder woont naast u, maar u heeft absoluut voldoende privacy. Chateau de la Bret?che ligt op een fraai landgoed aan de rustige bosrand, vanwaar u kunt genieten van een heerlijk uitzicht. Alleen al rond het kasteel is er 56 km aan wandelpaden voorhanden.In de keuken ligt nog de originele plavuizen vloer. Op 100 m is een riviertje waar eventueel gevist kan worden.

Uw woning

125 m?. Entree, woonkamer met bankstel, grote decoratieve open haard (geen vuur) en eethoek, ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 2 ??npers. lits jumeaux bedden van 2 x 0,80 cm; 2e slaapkamer met 2 ??npers. lits jumeaux bedden van 2 x 0,80 cm. Beide slaapkamers hebben een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Washok met o.a. wasmachine. 2e Etage: 3e slaapkamer met 2 ??npers. lits jumeaux bedden, 1 ??npers. bed en een zitje. Douche met wastafel. 3e Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Voor de deur een groot gazon met tuinstel, tafeltennistafel en schommel. Barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 5.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen

Chateau DE LA BRETÈCHE

Frankrijk Loire LIGNY LE RIBAULT

Locatie

Als u ooit een kasteelwoning als vakantiewoning heeft willen huren dan kunt u dat nu beleven als u Chateau de la BretÚche in Ligny-Le Ribault als vakantiewoning huurt. Het kasteel, dat in

1840 gebouwd is, staat in de streek Sologne, 2 km buiten Ligny. In dit prachtige natuurgebied 30 km ten zuiden van Orleans vindt u bijvoorbeeld meer dan 1500 km. officiële wandelpaden. Het gebied is 500.000 ha. groot en is een afwisseling van heide, bos en meertjes. Tijdens het wandelen komt u door historische dorpjes en langs mooie kastelen. Het wereldberoemde kasteel van Chambord ligt op 25 km afstand. U bewoont de rechtervleugel van de kasteelwoning. De verhuurder woont naast u, maar u heeft absoluut voldoende privacy. Chateau de la BretÚche ligt op een fraai landgoed aan de rustige bosrand, vanwaar u kunt genieten van een heerlijk uitzicht. Alleen al rond het kasteel is er 56 km aan wandelpaden voorhanden.In de keuken ligt nog de originele plavuizen vloer. Op 100 m is een riviertje waar eventueel gevist kan worden.

Uw woning

125 m². Entree, woonkamer met bankstel, grote decoratieve open haard (geen vuur) en eethoek, ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 2 éénpers. lits jumeaux bedden van 2 x 0,80 cm; 2e slaapkamer met 2 éénpers. lits jumeaux bedden van 2 x 0,80 cm. Beide slaapkamers hebben een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Washok met o.a. wasmachine. 2e Etage: 3e slaapkamer met 2 éénpers. lits jumeaux bedden, 1 éénpers. bed en een zitje. Douche met wastafel. 3e Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Voor de deur een groot gazon met tuinstel, tafeltennistafel en schommel. Barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Chateau DE LA BRETÈCHE

Frankrijk Loire LIGNY LE RIBAULT

Locatie

Als u ooit een kasteelwoning als vakantiewoning heeft willen huren dan kunt u dat nu beleven als u Chateau de la Bretèche in Ligny-Le Ribault als vakantiewoning huurt. Het kasteel, dat in

1840 gebouwd is, staat in de streek Sologne, 2 km buiten Ligny. In dit prachtige natuurgebied 30 km ten zuiden van Orleans vindt u bijvoorbeeld meer dan 1500 km. officiële wandelpaden. Het gebied is 500.000 ha. groot en is een afwisseling van heide, bos en meertjes. Tijdens het wandelen komt u door historische dorpjes en langs mooie kastelen. Het wereldberoemde kasteel van Chambord ligt op 25 km afstand. U bewoont de rechtervleugel van de kasteelwoning. De verhuurder woont naast u, maar u heeft absoluut voldoende privacy. Chateau de la Bretèche ligt op een fraai landgoed aan de rustige bosrand, vanwaar u kunt genieten van een heerlijk uitzicht. Alleen al rond het kasteel is er 56 km aan wandelpaden voorhanden.In de keuken ligt nog de originele plavuizen vloer. Op 100 m is een riviertje waar eventueel gevist kan worden. Let op!: de CV staat alleen 's winters aan. Denkt u aan een trui voor een eventuele frisse voorjaarsavond in Chateau de la Bretèche.

Uw woning

125 m². Entree, woonkamer met bankstel, grote decoratieve open haard (geen vuur) en eethoek, ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 2 éénpers. lits jumeaux bedden; 2e slaapkamer met 2 éénpers. lits jumeaux bedden. Beide slaapkamers hebben een badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Washok met o.a. wasmachine. 2e Etage: 3e slaapkamer met 2 éénpers. lits jumeaux bedden, 1 éénpers. bed en een zitje. Douche met wastafel. 3e Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Voor de deur een groot gazon met tuinstel, tafeltennistafel en schommel. Barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen