Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Loire (117)
Plaatsen
BERFAY (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BERFAY

Vakantiehuis LA LANDE

Frankrijk Loire BERFAY

Locatie

Deze authentieke, 19e eeuwse, vrijstaande woning staat even buiten het dorp midden in de natuur. U bevindt zich 40 km ten oosten van Le Mans. Op 100 m van de woning vindt

u ook woning F-72320/2. Verder is er uitsluitend bos, natuur en weides. De woning is gezellig en compleet ingericht. Uw tuin is omsloten en 1000 m² groot. U bevindt zich in het gebied Sarthe, een streek rijk aan rivieren, bossen en oude dorpjes en stadjes.

Uw Woning

100 m². Woonkamer met éénpers. bed, zithoek en ktv. Aparte eethoek. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron en oven. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 éénpers. bed en 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. Rondom uw woning 1000 m² omsloten tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DAGUENET

Frankrijk Loire BERFAY

Locatie

Een absolute toplocatie! In the middle of nowhere, even buiten dit dorpje, bewoont u in zijn geheel een 16e eeuwse boerderij. 40 Km ten oosten van Le Mans geniet u van de

alom aanwezige natuur en privacy. Uw grote tuin en binnenplaats zijn omsloten en buiten het huisje F-72320/1 op 100 m en een buitenhuisschuurtje woont u hier ver van de bewoonde wereld. Bij de renovatie van het geheel zijn kosten noch moeite gespaard om er een zeer comfortabel en stijlvol geheel van te maken. De inrichting is uiterst compleet en smaakvol. U bevindt zich in het gebied Sarthe, een streek rijk aan rivieren, bossen en oude dorpjes en stadjes.

Uw Woning

200 m². Entree, grote eetkamer met enorme eethoek en open haard. Salon met houtkachel, ktv en dvd-speler. Halfopen keuken met 5 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine, magnetron en oven. Een expositiezaaltje met antieke broodoven en antieke spullen. Enorme slaapkamer met eigen salonnetje met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: 2e grote slaapkamer met 3 éénpers. bedden (schuifbedden die tweepers. kunnen zijn) en eigen badkamer met douche en wastafel; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed en eigen badkamer met bad en wastafel; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Apart toilet. Voor uw woning is een grote binnenplaats en een veldje met houten tuinmeubels en barbecue. Achter de woning een groot speelveld.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine die ook droogt. Sportzolder met tafeltennis, hometrainer en roeiapparaat.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen