Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Le Domaine du Somail
Geef uw mening

Le Domaine Du Somail

Le Domaine du Somail is een comfortabel hotel, landelijk gelegen op een vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Het hotel ligt in het dorpje Sallèles d'Aude niet ver van de Middellandse Zee en op 14km

van Narbonne. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark waaronder een buitenzwembad, saunafaciliteiten, tennisbaan (buiten), beauty center (tegen betaling) en een restaurant met bar. Het hotel heeft een gratis parkeervoorziening voor haar gasten. De hotelkamers van Le Domaine du Somail zijn sfeervol ingericht en voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet. De superior kamers zijn tevens voorzien van airconditioning. Le Domaine du Somail ligt in een bijzonder aantrekkelijke streek, de Languedoc-Roussillon. Deze regio staat bekend om haar wijngaarden, de vele burchten en natuurlijk de stranden langs de Middellandse Zee. Op 200m vindt u de schilderachtige Canal du Midi, de verbinding tussen de rivier de Garonne en de Middelandse Zee. Zeker een bezoek waard is de Cité van Carcassonne, de ridderspelen die er jaarlijks in de zomermaanden worden gehouden zijn spectaculair. Zo is er voor ieder wat wils: cultuur, natuur, historie en relaxmomenten op het strand. Afstand vanaf Utrecht: 1250km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Le Domaine Du Somail in Salles D'aude, LanguedocRoussillon, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Le Domaine du Somail is een comfortabel hotel, landelijk gelegen op een vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Het hotel ligt in het dorpje Sallèles d'Aude niet ver van de Middellandse Zee en op 14km van Narbonne. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark waaronder een buitenzwembad, saunafaciliteiten, tennisbaan (buiten), beauty center (tegen betaling) en een restaurant met bar. Het hotel heeft een gratis parkeervoorziening voor haar gasten. De hotelkamers van Le Domaine du Somail zijn sfeervol ingericht en voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche en toilet. De superior kamers zijn tevens voorzien van airconditioning. Le Domaine du Somail ligt in een bijzonder aantrekkelijke streek, de Languedoc-Roussillon. Deze regio staat bekend om haar wijngaarden, de vele burchten en natuurlijk de stranden langs de Middellandse Zee. Op 200m vindt u de schilderachtige Canal du Midi, de verbinding tussen de rivier de Garonne en de Middelandse Zee. Zeker een bezoek waard is de Cité van Carcassonne, de ridderspelen die er jaarlijks in de zomermaanden worden gehouden zijn spectaculair. Zo is er voor ieder wat wils: cultuur, natuur, historie en relaxmomenten op het strand. Afstand vanaf Utrecht: 1250km.