Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CÉBAZAN

Vakantiehuis MONTAHUC

Frankrijk Languedoc Roussillon CÉBAZAN

Locatie

Vakantiehuis Montahuc staat aan de rand van het dorpje Cébazan, 25 km ten westen van de Oud-Romeinse stad Béziers. U bevindt zich in de vallei van de Vernazobres, grenzend aan uitlopers van

de Cévennen. U zit als het ware tussen de bergen en de zee in, want het is maar 35 km naar de stranden van de Middellandse zee. Het omliggende gebied heeft qua natuur, wandelen, ATB-fietsen, cultuur en rust heel wat te bieden. De verscheidenheid aan wijnen in het gebied doet menig wijnliefhebber besluiten dit gebied te verkennen. Uw vakantiewoning is in 2007 gebouwd en staat op het geheel afgesloten privé-terrein van de sympathieke eigenaren. Zij ontvangen u op de avond van uw aankomstdag met een hapje en een drankje aan het zwembad. De woning is er één van in totaal 4 woningen; 2 4-persoons en 2 2-persoons (F-34360/3). De woning beschikt over een airconditioning systeem dat ook de verwarming regelt indien nodig. Vakantiehuis Montahuc staat in een rustige setting en een beschikt over een heerlijk overdekbaar zwembad.

Uw woning

60 m². Entree, woonkamer met ruime zithoek met flatscreen-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat, eethoek en schuifdeuren naar het terras. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (1.60 m); 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Overdekt terras met terrasmeubels. Voor het huis een gezamenlijke tuin (nog jonge aanplant) met gras en uitzicht over de olijfboomgaard.

Extra's

U beschikt over een wasmachine. Gezamenlijk zwembad (9,5 x 4,5 x 1,5 m) met ligstoelen, een douche en apart toilet. Tevens bij het zwembad een grote moderne keuken.Op aanvraag gratis internetaansluiting.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CAYROUX

Frankrijk Languedoc Roussillon CÉBAZAN

Locatie

Vakantiehuis Cayroux staat aan de rand van het dorpje Cébazan, 25 km ten westen van de Oud-Romeinse stad Béziers. U bevindt zich in de vallei van de Vernazobres, grenzend aan uitlopers van

de Cévennen. U zit als het ware tussen de bergen en de zee in, want het is maar 35 km naar de stranden van de Middellandse zee. Het omliggende gebied heeft qua natuur, wandelen, ATB-fietsen, cultuur en rust heel wat te bieden. De verscheidenheid aan wijnen in het gebied doet menig wijnliefhebber besluiten dit gebied te verkennen. Uw vakantiewoning is in 2007 gebouwd en staat op het geheel afgesloten privé-terrein van de sympathieke eigenaren. Zij ontvangen u op de avond van uw aankomstdag met een hapje en een drankje aan het zwembad. De woning is er één van in totaal 4 woningen; 2 4-persoons en 2 2-persoons (F-34360/2). De vakantiewoning staat in een rustige setting en een beschikt over een heerlijk overdekbaar gemeenschappelijk zwembad (9,5 x 4,5 x 1,5 m) met ligstoelen, douche en apart toilet. Tevens bij het zwembad een grote moderne keuken. Vakantiehuis Cayroux beschikt over een airconditioning systeem dat ook de verwarming regelt indien nodig.

Uw woning

55 m². Entree, woonkamer met ruime zithoek met flatscreen-ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat, eethoek en schuifdeuren naar het terras. Slaapkamer met 1 tweepers. bed (1.60 m). Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Overdekt terras met terrasmeubels. Voor het huis een gezamenlijke tuin (nog jonge aanplant) met gras en uitzicht over de olijfboomgaard. U beschikt over een wasmachine. Op aanvraag gratis internetaansluiting.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen