Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in VEUILLY LA POTERIE

Vakantiehuis LE CLIGNON

Frankrijk Ile de France VEUILLY LA POTERIE

Locatie

Veuilly ligt 15 km ten westen van Château Thierry. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast

de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u, midden in dit slaperige dorpje, een gezellige en ruime gerenoveerde woning. De woning ligt centraal naast het kerkje en het gemeentehuis. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen.

Uw Woning

105 m². Woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Woonkamer met zithoek, open haard en ktv. 1e Etage: badkamer met douche, wastafel. Apart toilet. 2e Badkamer met bad en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 stapelbed; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Achter uw woning is een omsloten grindterras van 50 m² met een grasveld van 400 m². Tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen