Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MONTIGNY L'ALLIER

Vakantiehuis DES GRANDS BOIS

Frankrijk Ile de France MONTIGNY L'ALLIER

Locatie

U vindt vakantiehuis Des Grands Bois in het kleine dorpje Montigny 20 km ten zuiden van Villers Côterets, dicht bij de stroom L'Ourcq en diens kanaal. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van

Parijs vormt de Aisne een heerlijke groene long voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied, bewoont u, aan de rand van het dorp, een prachtig gerenoveerde woning die zeer smaakvol en rustiek is ingericht. Uw omsloten tuin is ruim, rustig en gezellig. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf vakantiehuis Des Grands Bois voor de hand liggen.

Uw woning

170 m². Ruime woonkamer met eethoek, zithoek, ktv en open haard. Halfopen keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet met wastafel. 1e Etage: badkamer met douche, wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 stapelbed; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 4e slaapkamer met 1 twijfelaar; 5e slaapkamer met 1 tweepers.bed en 1 kinderbed; 2e badkamer met ligbad en wastafel. Voor uw woning een 500 m² omsloten tuin met fruitbomen, terras en barbecue. U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen