Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MEZY MOULINS

Vakantiehuis DE LA GALLERIE

Frankrijk Ile de France MEZY MOULINS

Locatie

U bevindt zich 30 km ten westen van de Champagne hoofdstad Epernay in de vallei van de Marne. Enkele tientallen kilometers ten noordoosten van Parijs vormt de Aisne een heerlijke groene long

voor de miljoenen inwoners van Ile de France. Naast de nabijheid van Parijs en Eurodisney heeft l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich in de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze stijlvol gerenoveerde dorpswoning die van een grote tuin geniet die tot aan een riviertje reikt.

Uw Woning

90 m². Woonkamer met zithoek met ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Achter uw woning 2000 m² deels omsloten en bloemrijke tuin met beneden, op 100 m toegang tot een zijstroompje van de Surmelin die veel forel bevat. Voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen