Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in La Courneuve

Hotel Le Pasteur

Frankrijk Ile de France La Courneuve

Hotel le Pasteur ligt in La Courneuve, een sfeervolle buitenwijk van Parijs. Het eenvoudige hotel bevindt zich op korte afstand van het Stade de France, het grootste Franse stadion. Het centrum van

het romantische Parijs ligt op een aantal kilometer afstand van het hotel en is zeer makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bezichtig het betoverende Parijs met haar Sacré Coeur, de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, de Notre Dame en het indrukwekkende Louvre Museum.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen