Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Dream Castle  at Disneyland Paris
Geef uw mening

Hotel Dream Castle At Disneyland Paris

Disneyland® Paris: exclusief toegangskaarten Dream Castle Hotel at Disneyland Paris is een statig, sprookjesachtig hotel op slechts een paar minuten van Disneyland® Paris. In het hotel brengen diverse thema's u terug

in de tijd van bijvoorbeeld de Renaissance en de Barok en tegelijk geniet u van alle moderne gemakken, zoals fitness- en wellness center en verwarmd binnenzwembad. Neem plaats in het restaurant en sluit de dag af met een lekker drankje in de bar. Kinderen zullen zich optimaal vermaken in de binnen- en buitenspeeltuin. U maakt gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Dream Castle Hotel at Disneyland Paris zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, internet (tegen betaling), airconditioning, minibar, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Bent u met de kinderen? Kies dan voor een familiekamer. Vanuit Dream Castle Hotel at Disneyland Paris vertrekt er regelmatig een gratis shuttle bus naar de Disney® Parken. Een bezoek aan Disneyland® Paris laat onvergetelijke herinneringen achter en biedt eindeloos vermaak voor jong en oud. Bovendien ligt de romantische wereldstad Parijs op slechts 35 minuten rijden van het hotel en bent u wederom verzekerd van een fantastische belevenis. Proef de sfeer, slenter langs de indrukwekkende gebouwen, bezoek een museum en nuttig uw lunch in een van de vele bistro's. Kortom, in en om Dream Castle Hotel at Disneyland Paris is het op-en-top verwennerij.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Dream Castle At Disneyland Paris in Disney, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 140,001 dag
  • Beschrijvingen (1)
Disneyland® Paris: exclusief toegangskaarten Dream Castle Hotel at Disneyland Paris is een statig, sprookjesachtig hotel op slechts een paar minuten van Disneyland® Paris. In het hotel brengen diverse thema's u terug in de tijd van bijvoorbeeld de Renaissance en de Barok en tegelijk geniet u van alle moderne gemakken, zoals fitness- en wellness center en verwarmd binnenzwembad. Neem plaats in het restaurant en sluit de dag af met een lekker drankje in de bar. Kinderen zullen zich optimaal vermaken in de binnen- en buitenspeeltuin. U maakt gratis gebruik van de parkeergelegenheid. De kamers van Dream Castle Hotel at Disneyland Paris zijn voorzien van telefoon, wekdienst, televisie, internet (tegen betaling), airconditioning, minibar, kluisje, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Bent u met de kinderen? Kies dan voor een familiekamer. Vanuit Dream Castle Hotel at Disneyland Paris vertrekt er regelmatig een gratis shuttle bus naar de Disney® Parken. Een bezoek aan Disneyland® Paris laat onvergetelijke herinneringen achter en biedt eindeloos vermaak voor jong en oud. Bovendien ligt de romantische wereldstad Parijs op slechts 35 minuten rijden van het hotel en bent u wederom verzekerd van een fantastische belevenis. Proef de sfeer, slenter langs de indrukwekkende gebouwen, bezoek een museum en nuttig uw lunch in een van de vele bistro's. Kortom, in en om Dream Castle Hotel at Disneyland Paris is het op-en-top verwennerij.
 Lees meer bij Weekendjeweg