Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Elzas (8)
Plaatsen
Obernai (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Obernai

Hotel Le Colombier

Frankrijk Elzas Obernai

Het charmante driesterrenhotel Le Colombier ligt ietwat verscholen tussen de vele typische vakwerkhuizen van Obernai, pal in het centrum, maar toch vrij rustig in een zijstraatje dat uitkomt op het centrale plein.

Van eind november tot voor Kerstmis vindt hier een betoverende kerstmarkt plaats. Strassbourg en haar treinstation liggen 30 km van het hotel vandaan, de luchthaven 19 km.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

A La Cour D'Alsace

Frankrijk Elzas Obernai

Hotel à la Cour d'Alsace is gelegen in het middeleeuwse dorp Obernai in de Elzas. Het hotel biedt zijn gasten, een exceptionele combinatie van Elzasser traditie en hedendaags comfort en een zeer

gepersonaliseerde service. Het hotel beschikt over een gratis parking en garage. Huur van fietsen en mountainbikes, reservaties voor bezoeken aan wijnkelders en degustaties zijn mogelijk via de receptie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen