Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in WALDHAMBACH

Vakantiehuis LA HISEL

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura WALDHAMBACH

Locatie

Waldhambach ligt halverwege Metz en Straatsburg. In dit bosrijke gebied van het Parc Régional des Vosges du Nord, bewoont u een gezellige dorpswoning in dit slaperige dorpje. In deze vredige omgeving is

het heerlijk wandelen, onthaasten en genieten van de veelzijdige gebieden Elzas en Vogezen. Dagtochten naar typische dorpjes in dit groene, historische gebied zijn legio. Uw woning is compleet ingericht en heeft een ligt op een omsloten tuin, naast die van de sympathieke eigenaresse.

Uw Woning

36 m²; 4 Buitentreden. Entree. Woonkamer met eethoek en 1 pers. slaapbank. Aparte keuken met 2 kookplaten, koffiezetapparaat en magnetron. Apart toilet. Badkamer met douche en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Voor uw woning 200 m² omsloten tuin met tuinstel en barbecue. Garage. U maakt gebruik van een wasmachine in een lokaal bij de eigenaresse.

Extra's

Bedden opgemaakt bij aankomst.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen