Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
SAVOYEUX (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAVOYEUX

Vakantiehuis BERGEY

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura SAVOYEUX

Locatie

De rivier de Saône ontspringt in de Vogezen en stroomt voor een groot deel door de Haute Saône, een heuvelachtig landschap met vele fiets- en vaarmogelijkheden. In dit stroomgebied ligt het kleine

dorp Savoyeux, 20 km ten noordoosten van Gray. Dit vrijstaande huis staat in het dorp op een rustige stek. De rivier Saône stroomt praktisch door uw achtertuin, hier kunt u eventueel zwemmen en fijn vissen.

Uw Woning

85 m², entree in woonkamer met zeer eenvoudige rotan zithoek, insert en ktv. Keuken met eettafel, 4 kookplaten en oven. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Open trap naar 1e etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e apart toilet. Tuin met tuinmeubels en barbecue met open toegang tot groot achterliggend openbaar terrein (niet gecultiveerd) waar de Saône stroomt.
Extra: U beschikt over een wasmachine en een barbecue.

Bijzonderheden

Achter het huis kunt u eventueel in de rivier zwemmen, maar er is geen strandje. Een echt strandje ligt 5 km verderop.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen