Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in FONDREMAND

Vakantiehuis DE LA SOURCE

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura FONDREMAND

Locatie

Fondremand is een van de charmantste dorpjes van de Haute-Saône, gelegen op 25 km ten zuiden van Vesoul. Het historische dorpsgezicht maakt dit tot een zeer aangename plek om de vakantie door

te brengen. Bijzonder is ook de bron, reeds ontdekt in oude tijden, waar 's zomers mensen komen pootjebaden en spetteren in het frisse water. Deze geschakelde woning staat op ca. 15 voetstappen van deze bron af. Een ideale plek, want kinderen kunnen spelen op het voorgelegen pleintje en in het water. Ieder jaar in het weekend van 14 juli is er op dit plein een groot middeleeuws feest . La fête medievale de Fondremand.

Uw Woning

80 m², entree via terras in woonkamer met bankstel, satelliet-ktv en houtkachel. Open keuken met eettafel, 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en magnetron. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 stapelbed (om te zetten in 2 éénpers. bedden). Toegang tot ruim balkon met tuinmeubels. 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bedden. Tussen de twee slaapkamers in een kleine badkamer met wastafel en douche. Voor de deur een privé-cour en openbaar pleintje.

Extra's

u beschikt over een wasmachine.

Bijzonderheden

De woning ligt rug aan rug met het huis van de buren, maar ertussen bevindt zich een schuur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen