Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
CUTTURA (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CUTTURA

Maison GRAND ESSARD

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura CUTTURA

Locatie

De Jura is een veelzijdig vakantiegebied tussen de Zwitserse grens en de Bourgogne. De streek biedt bergtoppen tot 1800 m met bijbehorende ski en vooral langlauf-oorden in grote dennen en sparrenbossen. Bergafwaarts

vindt u mooie meren in een weelderige natuur. In het daaropvolgende heuvellandschap liggen unieke wijnbouwgebieden. De Vin Jaune is een unicum dat uitsluitend in de Jura wordt gemaakt. Cultuur en historie ontbreken niet in dit toeristische departement. Steden en dorpen als Dôle, Poligny, Salins en Lons le Saunier bieden naast vriendelijk ontvangst ook musea en bezienswaardigheden. Deze woning staat 2 km buiten het dorp aan het eind van de wereld. 5 Km ten noordwesten van Saint Claude bevindt u zich in de vrije natuur op 650 m hoogte. U bewoont het rechtergedeelte van deze grote 17e eeuwse woning. De eigenaar die een ander gedeelte bewoont, is hier geboren en kent de natuur eromheen als zijn broekzak. Als afgelegen voor u geen probleem is, als wandelen door onontgonnen natuur (middelgebergte) en een ontbijt met bezoek van bambi bij uw interesses horen, bent u hier op het goede adres. Een heerlijke plek naast een uiterst sympathiek gezin dat u desgewenst alle nodige privacy gunt.

Uw Woning

90 m², woonkamer met eethoek en canapé (tevens 2 pers. slaapbank) bij de haard en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine en koffiezetapparaat. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. 2e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning beschikt u over een terras en een speelveldje met schommel. Dit alles grenst aan de vrije natuur. Tuinmeubels met barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen