Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CHAMPROUGIER

Maison LE MARRONNIER

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura CHAMPROUGIER

Locatie

De Jura is een veelzijdig vakantiegebied tussen de Zwitserse grens en de Bourgogne. De streek biedt in het zuiden bergtoppen tot 1800 m. Het noorden en westen grenst en lijkt veel op

de Bourgogne met bijbehorende wijnbouw en vriendelijke boerderijtjes. De Vin Jaune is een unicum dat uitsluitend in de Jura wordt gemaakt. Cultuur en historie ontbreken niet in dit toeristische département. Steden en dorpen als Dôle, Poligny, Salins en Lons le Saunier bieden naast vriendelijk ontvangst ook musea en bezienswaardigheden. Champrougier ligt 20 km ten zuiden van Dôle en 55 km ten oosten van Beaune, in een gebied met veel meertjes, La Bresse genaamd. Aan de rand van dit rustige dorpje bewoont u deze heerlijke vakantieplek. Een ruime, 18e eeuwse woning die in 2003 geheel gerenoveerd werd en die dankzij vele details, zeker in de tuin, erg gezellig is.

Uw Woning

100 m², woonkeuken met eethoek, 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Apart toilet. Ruime woonkamer met eethoek en zithoek (2 pers. slaapbank) bij de ktv, radio en videorecorder. Badkamer met douche en wastafel. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Voor uw woning gezellig terras onder de kastanjeboom. Naast uw woning diverse opbergstalletje met fietsen. Achter uw woning ruim speelveld met schommel en bomen waartussen een heuse kabelbaan is gemaakt. Een speelhut tuinstel en een barbecue zijn ter plaatse. Carport.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Enkele fietsen voor zowel volwassenen als kinderen staan voor u klaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen