Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BLIENSCHWILLER

Vakantiehuis FREPPEL

Frankrijk Elzas, Vogezen & Jura BLIENSCHWILLER

Locatie

Blienschwiller, een wijndorpje 40 km ten zuidwesten van de prachtige stad Straatsburg, ligt aan de voet van het Vogezen gebergte. Al sinds de middeleeuwen staat deze prachtig landelijke wijnstreek bekent om haar

unieke witte wijnen die gerealiseerd kunnen worden dankzij het milde en zonnige klimaat. Uw unieke woning, gebouwd in 1587, is een huis met historie. In de 19e eeuw woonde hier Bisschop Keppel, een regionaal zeer gewaardeerde persoonlijkheid. De huidige eigenaar, een uiterst sympathieke wijnbouwer, laat op de begane grond zijn wijnen rijpen (sla zijn voorstel om te proeven zeker niet af!). U bewoont de in 2005 zeer comfortabel verbouwde 1e en 2e verdieping. Op een authentieke binnenplaats staan barbecue en tuinstoelen voor u klaar. Eigenaar respecteert uw privacy wanneer hij voor zijn werk deze binnenplaats oversteekt. Afhankelijk van het seizoen is het mogelijk dat u een ooievaarsechtpaar als bovenburen heeft.

Uw Woning

190 m². Entree op 1e etage via een trap van 18 treden, grote eetkamer. Keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afzuigkap, koffiezetapparaat, afwasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en toegang tot 3e slaapkamer met 1 éénpers. bed; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Badkamer met bad, douche, wastafel en wasmachine. Apart toilet. 2e Etage: woonkamer met ktv en toegang tot 5e slaapkamer met 1 éénpers. bed; 6e en 7e slaapkamer met ieder 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Gebruik van binnenplaats met barbecue en tuinstoelen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen