Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Restaurant du Lac Logis
Geef uw mening

Hotel Restaurant Du Lac Logis

Hotel Restaurant du Lac Logis is gelegen in Villeréal, in het zuidwesten van Frankrijk, op 145km ten zuidoosten van Bordeaux. Het hotel ligt op een terrein dat omgeven is door een prachtige

tuin met hoge bomen. Aan de rand van het zwembad geniet u van de zon en in de aparte Salon van Hotel Restaurant du Lac Logis kunt televisie kijken in de zithoek. De kamers van Hotel Restaurant du Lac Logis zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, een zitje en een badkamer met douche en/of bad. Iedere kamer beschikt verder over een balkon of terras. Eindeloos wandelen en fietsen doet u door de prachtige natuur. En wat dacht u van een middagje paardrijden? Bezoek op zaterdag de markt en geniet daar van het aanbod van de plaatselijke producten en lekkernijen. 's Avonds is er in Villeréal genoeg keuze uit diverse gezellige restaurants. Kortom: Hotel Restaurant du Lac Logis is een heerlijke bestemming om even helemaal tot rust te komen!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Restaurant Du Lac Logis in Villereal, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 118,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Restaurant du Lac Logis is gelegen in Villeréal, in het zuidwesten van Frankrijk, op 145km ten zuidoosten van Bordeaux. Het hotel ligt op een terrein dat omgeven is door een prachtige tuin met hoge bomen. Aan de rand van het zwembad geniet u van de zon en in de aparte Salon van Hotel Restaurant du Lac Logis kunt televisie kijken in de zithoek. De kamers van Hotel Restaurant du Lac Logis zijn voorzien van een telefoon, televisie, draadloos internet, een zitje en een badkamer met douche en/of bad. Iedere kamer beschikt verder over een balkon of terras. Eindeloos wandelen en fietsen doet u door de prachtige natuur. En wat dacht u van een middagje paardrijden? Bezoek op zaterdag de markt en geniet daar van het aanbod van de plaatselijke producten en lekkernijen. 's Avonds is er in Villeréal genoeg keuze uit diverse gezellige restaurants. Kortom: Hotel Restaurant du Lac Logis is een heerlijke bestemming om even helemaal tot rust te komen!
 Lees meer bij Weekendjeweg