Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 La Vieille Auberge
Geef uw mening

La Vieille Auberge

Op zoek naar een charmant hotelletje in een even zo charmant plaatsje? Dan is hotel La Vieille Auberge ideaal voor u! Het hotel is rustig gelegen in het Franse dorpje Souillac, dat

geldt als het toeristische centrum van Périgord-Quercy-Gascogne. U vindt hier alles voor een paar dagen ontspannen. Zo beschikt het hotel onder meer over een binnen- en buitenbad, sauna, solarium en fitness ruimte. U kunt er lekker eten in het restaurant of gezellig een drankje doen in de bar/salon. La Vieille Auberge is gelegen op ca. 200m van het centrum, in een rustige wijk aan de oevers van een kleine rivier. Souillac ligt aan een samenvloeiing van de Corrèze en de Dordogne en staat bekend als een oude handelsstad. De prachtige 12e eeuwse abdijkerk en het Nationaal Automatenmuseum zijn hier zeker een bezoek waard. In en om Souillac zijn er tientallen excursies mogelijk naar o.a. de Dordognevallei, Rocamadour en Sarlat. De streek staat bekend om haar gastronomische specialiteiten.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor La Vieille Auberge in Souillac, Dordogne, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Op zoek naar een charmant hotelletje in een even zo charmant plaatsje? Dan is hotel La Vieille Auberge ideaal voor u! Het hotel is rustig gelegen in het Franse dorpje Souillac, dat geldt als het toeristische centrum van Périgord-Quercy-Gascogne. U vindt hier alles voor een paar dagen ontspannen. Zo beschikt het hotel onder meer over een binnen- en buitenbad, sauna, solarium en fitness ruimte. U kunt er lekker eten in het restaurant of gezellig een drankje doen in de bar/salon. La Vieille Auberge is gelegen op ca. 200m van het centrum, in een rustige wijk aan de oevers van een kleine rivier. Souillac ligt aan een samenvloeiing van de Corrèze en de Dordogne en staat bekend als een oude handelsstad. De prachtige 12e eeuwse abdijkerk en het Nationaal Automatenmuseum zijn hier zeker een bezoek waard. In en om Souillac zijn er tientallen excursies mogelijk naar o.a. de Dordognevallei, Rocamadour en Sarlat. De streek staat bekend om haar gastronomische specialiteiten.