Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Dordogne (4)
Plaatsen
Souillac (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Souillac

La Vieille Auberge

Frankrijk Dordogne Souillac

Op zoek naar een charmant hotelletje in een even zo charmant plaatsje? Dan is hotel La Vieille Auberge ideaal voor u! Het hotel is rustig gelegen in het Franse dorpje Souillac, dat

geldt als het toeristische centrum van Périgord-Quercy-Gascogne. U vindt hier alles voor een paar dagen ontspannen. Zo beschikt het hotel onder meer over een binnen- en buitenbad, sauna, solarium en fitness ruimte. U kunt er lekker eten in het restaurant of gezellig een drankje doen in de bar/salon. La Vieille Auberge is gelegen op ca. 200m van het centrum, in een rustige wijk aan de oevers van een kleine rivier. Souillac ligt aan een samenvloeiing van de Corrèze en de Dordogne en staat bekend als een oude handelsstad. De prachtige 12e eeuwse abdijkerk en het Nationaal Automatenmuseum zijn hier zeker een bezoek waard. In en om Souillac zijn er tientallen excursies mogelijk naar o.a. de Dordognevallei, Rocamadour en Sarlat. De streek staat bekend om haar gastronomische specialiteiten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen