Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
RIMONS (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in RIMONS

Vakantiehuis PRESBYTERE

Frankrijk Dordogne & Limousin RIMONS

Locatie

Deze woning vormt samen met woning F-33580/2, die ernaast ligt, het schitterend en origineel verbouwde gedeelte van dit voormalige 11e eeuwse kerkje in Rimons. Het dorpje ligt 50 km ten zuidoosten

van Bordeaux, in de wijnstreek entre-deux mers. Dit grensgebied tussen de Dordogne en de Atlantische kust kenmerkt zich door het mooie, rustig glooiende landschap met eeuwenoude dorpjes en burchten die al eeuwenlang welvaren bij de wijnbouw in het gebied. Naast veel ruimte geniet u ook van de koelte die de soms wel 80 cm dikke muren u garanderen. Een recreatiemeer bevindt zich op minder dan 8 km, de kust bij Arcachon op zo'n 110 km.

Uw Woning

120 m², entree met apart toilet. Ruime woonkamer met zithoek rond de ktv, eethoek en telefoon. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed en kinderbedje; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en een eigen badkamer met douche en wastafel en toilet. 3e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Voor én achter uw woning beschikt u over tuingedeeltes die opgesplitst zijn met de woning naast u. Voldoende tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Bergafwaarts op 50 m van uw woning kunt u gebruik maken van de openbare speel,- en ligweide van het dorpje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis L' ANCIEN PRESBYTERE

Frankrijk Dordogne & Limousin RIMONS

Locatie

Deze woning vormt samen met woning F-33580/3 die ernaast ligt, het schitterende en origineel verbouwde gedeelte van deze voormalige 11e eeuwse kerkje in Rimons. Het dorpje ligt 50 km ten zuidoosten van

Bordeaux, in de wijnstreek entre-deux mers. Dit grensgebied tussen de Dordogne en de Atlantische kust kenmerkt zich door het mooie, rustig glooiende landschap met eeuwenoude dorpjes en burchten die al eeuwenlang welvaren bij de wijnbouw in het gebied. Naast veel ruimte geniet u ook van de koelte die de soms wel 80 cm dikke muren u garanderen. Een recreatiemeer bevindt zich op minder dan 8 km, de kust bij Arcachon ligt op ongeveer 110 km.

Uw Woning

125 m², entree met apart toilet. Ruime woonkamer met zithoek rond de ktv, eethoek en telefoon. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. 1e Etage: grote gang met 2 pers. extra bed 2e apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. en 1 éénpers. bed met eigen badkamer met douche en wastafel en toilet. 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed en eigen badkamer met douche en wastafel en toilet. Voor en achter uw woning beschikt u over een omsloten tuin die u deelt met de woning naast u, met voldoende tuinmeubels.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Bijzonderheden

Bergafwaarts op 50 m van uw woning kunt u gebruik maken van de openbare speel,- en ligweide van het dorpje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen