Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
NEUVIC (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in NEUVIC

Bungalow LE TRIOUZOUNE

Frankrijk Dordogne & Limousin NEUVIC

Locatie

Bungalow Le Trizouzoune staat in de plaats Neuvic, 20 km ten westen van Bort Les Orgues. De plaats ligt bij de hoge vallei van de Dordogne en beschikt over een 300 ha

groot watersportmeer. De visser onder u kan hier zijn hart ophalen. Deze unieke locatie, ver van de bewoonde wereld, bevindt zich op 300 m van een forellen- en vissenkwekerij in het bos met trainingsvijvers en een meer. Op 100 m van uw vrijstaande woning stroomt de visrijke rivier Triouzoune die het meer van Neuvic vult. Op 400 m van uw woning waar de rivier over gaat in een meer kunt u zwemmen. Ook in het meer bij de viskweker die u graag het (vlieg)vissen leert kunt u zwemmen en roeien. Vanaf uw terras wandelt u vrij door de bossen op dit 7 ha groot domein. Toegang tot dit 7 ha grote privé-domein (omsloten) is middels 500 m onverharde weg. De puur natuur bungalow le Trizouzoune is eenvoudig ingericht maar wordt vooral voor zijn unieke ligging aangeboden.

Uw woning

35 m². Woonkamer met canapé (tevens 2 pers. slaapbank), eethoek, ktv en stapelbed. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en magnetron. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor uw woning terras met weids natuurzicht. Tuinstel en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen