Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MONTAIGNAC ST HIPPOLYTE

Vakantiehuis LE PUY DE DIANE

Frankrijk Dordogne & Limousin MONTAIGNAC ST HIPPOLYTE

Locatie

Vakantiehuis Puy de Diane staat in het kleine dorpje Montaignac St Hippolyte in het departement Corrèze, 20 km ten noordoosten van Tulle. Een prachtige locatie op 600 m hoogte in een heuvelachtig

gebied wat de uitloper van de Auvergne vormt. Een gebied met weelderige, soms ?Canada?achtige natuur waar rivieren als de Dordogne doorheen stromen. Een bezoek aan Tulle, ooit het centrum van de productie van tule, is een leuke aanrader. Een recreatiemeer ligt slecht op 5 km afstand in Clergoux. Uw gezellige vrijstaande woning ligt in een 5000 m² grote parktuin aan de rand van het dorp en een groot bos. Aan de andere kant van het terrein (aparte toegang) staat ook de woning van de uiterst sympathieke eigenaar. Vakantiehuis Puy de Diane biedt u een mooie vakantie met veel privacy waar u vanuit de tuin direct het bos in loopt.

Uw woning

110 m², grote leefruimte met comfortabele zithoek bij de haard, ktv en video. Open keuken met heuse bar-afscheiding en nog originele tapinstrumenten, 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Bijkeuken met wasmachine en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Rondom uw woning heerlijke tuin met grasveld, schommel, terras, tuinmeubels en barbecue.

Extra's

ATB fietsen te huur. Boogschieten bij de eigenaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen