Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
GLENIC (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in GLENIC

Vakantiehuis DE L'EGLISE

Frankrijk Dordogne & Limousin GLENIC

Locatie

Deze grote vrijstaande woning, vakantiehuis de l?Eglise, staat boven in het centrum van dit dorpje Glenic, 7 km ten noorden van Guéret. De voorkant van de woning grenst aan het rustige kerkpleintje

met een mooi 15e eeuws kerkje. De achterkant en de tuin liggen boven op de rots die dit dorp boven de vallei van de rivier Creuse plaatst. Vanaf uw terras heeft u dan ook een heerlijk en weids uitzicht over deze mooi glooiende onontgonnen en groene omgeving. Naast uw woning een omsloten tuin met schommel en barbecue. Tuinmeubels op het grote terras. De Creuse is één van de dunst bevolkte gebieden van Frankrijk. Rust en een ongerepte natuur zijn dan ook alom aanwezig. In de omliggende dorpjes vindt u een plaatselijke marktjes. Bij vakantiehuis de l?Eglise heeft u enkele fietsen tot uw beschikking eniIn de rivier Creuse kunt u op 500 m van uw woning vissen.

Uw woning

150 m². Entree, woonkamer met zithoek bij de haard, ktv en video. Eetkamer met toegang tot het 40 m² grote terras/balkon. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. 2 Aparte toiletten. Slaapkamer met 2 (geschakelde) éénpers. bedden. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. 4e Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Naast uw woning een omsloten tuin met schommel en barbecue. Tuinmeubels op het grote terras. Wasdroger en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen