Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
CHASTEAUX (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CHASTEAUX

Vakantiehuis LAC DU CAUSSE

Frankrijk Dordogne & Limousin CHASTEAUX

Locatie

Vakantiehuis Lac du Causse staat in het bungalowpark Port Couzages aan het 90 ha grote recreatiemeer 'Lac du Causse' bij de plaats Chasteaux. Chasteaux ligt 15 km ten zuidwesten van Brive in

het departement Corrèze, op de grens van de Dordogne. Op het vakantiepakr zijn 27 vrijstaande bungalows, terrasgewijs neergezet. Er loopt een wandelpad rond het 'Lac du Causse'. Langs dit meer kan worden gezwommen, gevist (vergunning dient te worden gekocht) en er worden waterfietsen, bootjes en mountainbikes verhuurd. Watersportclub waar men kan (leren) waterskiën. Aan de overkant van het meer bevindt zich een prachtig zandstrand. Bezienswaardige plaatsen als Collonges, Sarlat, Domme en Rocamadour zijn hiervandaan goed bereikbaar. Maar ook de grot van Lascaux en de kloof en ondergrondse rivier van Padirac zijn zeer de moeite waard. Naast het bungalowpark waar vakantiehuis Lac du Causse in staat is een bistro met zwembad.

Uw woning

45 m². Gezellige woonkamer met bankstel, eethoek, satelliet-ktv met DVD-speler en stereo-set. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met een éénpers. opklapbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Mezzanine met 2 éénpers. bedden. Voor de deur een terras met tuinstel, barbecue en uitzicht op het meer. U beschikt over uw eigen wasmachine.

Bijzonderheden

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bungalow Park PORT COUZAGES

Frankrijk Dordogne & Limousin CHASTEAUX

Locatie

Bungalowpark Port Couzages ligt direct aan het 90 ha grote recreatiemeer 'Lac du Causse' bij de plaats Chasteaux. Chasteaux ligt 15 km ten zuidwesten van Brive in het departement Corrèze, op de

grens van de Dordogne. Op het vakantiepakr zijn 27 vrijstaande bungalows, terrasgewijs neergezet. Er loopt een wandelpad rond het 'Lac du Causse'. Langs dit meer kan worden gezwommen, gevist (vergunning dient te worden gekocht) en er worden waterfietsen, bootjes en mountainbikes verhuurd. Watersportclub waar men kan (leren) waterskiën. Aan de overkant van het meer bevindt zich een prachtig zandstrand. Bezienswaardige plaatsen als Collonges, Sarlat, Domme en Rocamadour zijn hiervandaan goed bereikbaar. Maar ook de grot van Lascaux en de kloof en ondergrondse rivier van Padirac zijn zeer de moeite waard. Naast Bungalowpark Port Couzages is een bistro met zwembad.

Uw woning

45 m². Gezellige woonkamer met bankstel, eethoek, satelliet-ktv, video, radio en cd-speler. Open keuken met 4 kookplaten, oven, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 éénpers bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Mezzanine met 2 éénpers. bedden. Voor de deur een groot terras met tuinstel, barbecue en uitzicht op het meer. Achter uw woning een 2e terras met een picknicktafel. Er is een wasmachine en een -droger aanwezig. U heeft uw eigen jeu-de-boule baan, met 'boules'.

Bijzonderheden

Alle bedden zijn voorzien van dekbedden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen