Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BEYCHAC & CAILLEAU

DOMAINE DE TEYNAC

Frankrijk Dordogne & Limousin BEYCHAC & CAILLEAU

Locatie

Dit dorpje ligt 15 km ten oosten van de beroemde wijnstad Bordeaux. U woont hier OP de golfbaan van Teynac, een 18 holes golfbaan op de heuvels buiten het dorp. U bewoont

een gezellig gerenoveerd gedeelte van deze grote voormalige boerderij die van een mooi uitzicht over de groene omgeving geniet. Deze streek is een prima uitgangspunt voor de ontdekking van zowel de nabije stad Bordeaux, de Atlantische kust alsook de Dordogne en de omringende wijnstreek. Vanuit het tuintje voor uw woning heeft u direct uitzicht over de verzorgde golfbaan.

Uw Woning

72 m², woonkamer met zithoek bij de radio en ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron en afwasmachine. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers.bed. Badkamer met ligbad en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Apart toilet. Voor uw woning beschikt u over een tuin met een picknicktafel.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Golflessen naast de deur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen