Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
Saulxures (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Saulxures

Domaine Du Limier

Frankrijk ChampagneArdennen Saulxures

Domain du Limier is een buitengewoon hondvriendelijk hotel, gelegen in het knusse, Franse dorp Saulxures in de Haute Marne op ca. 65km afstand van Dijon. Het hotel is volledig ingericht op het

ontvangen van honden, uw trouwe viervoeter is dan ook in vrijwel het hele hotel welkom! Of het hierbij gaat om de kamer, de lounge (tevens voor het ontbijt en diner) of het terras, uw hond kan u overal volgen. U verblijft in Domain du Limier in één van de 4 kamers, waarvan 2 eigen en 2 gedeeld sanitair hebben. De kamers met het eigen sanitair kijken uit op het dorp, de andere 2 kamers hebben uitzicht over velden en bos. Saulxures is een pittoresk dorp, met slechts 135 inwoners en wordt omringd door velden, weilanden en bossen. Tevens zijn er 3 meertjes in de omgeving. Ideaal om even helemaal op adem te komen. Enkele tips voor een dag uit zijn de prachtige monumentale stad Langres en Bourbonne Les Bains dat bekend staat om haar thermen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen