Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
Estissac (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Estissac

Hotel La Marmite

Frankrijk ChampagneArdennen Estissac

In het hart van het Franse plaatsje Estissac, tussen Sens en Troyes in de regio Champagne-Ardennes, ligt het charmante Hotel La Marmite. Liefhebbers van de typisch Franse plattelandssfeer zullen zich in dit

hotel, geclassificeerd als 'Logis de France', zeker thuis voelen. De kamers zijn met zorg ingericht, in het restaurant worden authentieke streekgerechten geserveerd. 's Zondags kunt u heerlijk over de gemoedelijke markt van Estissac slenteren op zoek naar een culinaire souvenir. De omgeving met haar bossen en champagnewijngaarden leent zich uitstekend voor een wandeltocht. Een must in deze regio is een bezoek aan één van de onderaardse kelders waar de champagne wordt opgeslagen. Eveneens aantrekkelijk zijn steden als Reims en het middeleeuwse Troyes met haar vakwerkhuizen en kerken met prachtige, gebrandschilderde ramen. Even een tussenstop inlassen op weg naar uw vakantiebestemming? Ook hiervoor is Hotel la Marmite uitstekend geschikt.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen