Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Residence Pierre
Geef uw mening

Residence Pierre

Het panorama is verrukkelijk, geuren en kleuren beroeren de ziel, de zon koestert de heuvelhellingen, de druiven boordevol sap zien er zeer verleidelijk uit...U bent in het hart van de Aube, het

land van de koning der wijnen, in de omgeving van villenauxe-la-grande of in de cote des bar. Welkom bij Residence Pierre! Ten noorden van Troyes en in het zuiden van het departement kronkelt een route van honderden kilometers, die u laat proeven van de milde natuur, de golvende landschappen, het erfgoed in de schilderachtige dorpen, maar ook van het vakmanschap van de wijnbouwers en de godendrank die deze streek haar bijzondere en zelfs magische uitstraling geeft!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Residence Pierre in Rosières Près Troyes, Champagne, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het panorama is verrukkelijk, geuren en kleuren beroeren de ziel, de zon koestert de heuvelhellingen, de druiven boordevol sap zien er zeer verleidelijk uit...U bent in het hart van de Aube, het land van de koning der wijnen, in de omgeving van villenauxe-la-grande of in de cote des bar. Welkom bij Residence Pierre! Ten noorden van Troyes en in het zuiden van het departement kronkelt een route van honderden kilometers, die u laat proeven van de milde natuur, de golvende landschappen, het erfgoed in de schilderachtige dorpen, maar ook van het vakmanschap van de wijnbouwers en de godendrank die deze streek haar bijzondere en zelfs magische uitstraling geeft!