Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Champagne (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Rosières Près Troyes

Residence Pierre

Frankrijk Champagne Rosières près Troyes

Het panorama is verrukkelijk, geuren en kleuren beroeren de ziel, de zon koestert de heuvelhellingen, de druiven boordevol sap zien er zeer verleidelijk uit...U bent in het hart van de Aube, het

land van de koning der wijnen, in de omgeving van villenauxe-la-grande of in de cote des bar. Welkom bij Residence Pierre! Ten noorden van Troyes en in het zuiden van het departement kronkelt een route van honderden kilometers, die u laat proeven van de milde natuur, de golvende landschappen, het erfgoed in de schilderachtige dorpen, maar ook van het vakmanschap van de wijnbouwers en de godendrank die deze streek haar bijzondere en zelfs magische uitstraling geeft!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen