Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
SALAVAS (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SALAVAS

Vakantiehuis LE CIGEAILLE 2

Frankrijk Cevennen & Ardeche SALAVAS

Locatie

Vakantiehuis Cigeaille staat aan de rand van het kleine dorpje Salavas, dat slechts door een brug over de rivier de Ardèche wordt gescheiden van Vallon Pont d'Arc. Het is met haar bezienswaardige

Gorges de l?Ardèche, de spectaculaire 'Pont' en haar gezellige centrum de onbetwiste toeristische hoofdstad van de Ardèche. U bewoont deze vrijstaande vakantiewoning op een rustige plek op een terrein van 3700 m² en op loopafstand van alle faciliteiten. De Ardèche stroomt op 1500 m. U woont op hetzelfde terrein als de F-07150/2, even verderop. Vakantiehuis Cigeaille heeft een eigen terras en ziet uit op het bos. Het zwembad wordt gefilterd d.m.v. Bio-UV-Chloor behandeling en bevat dus geen chloor en deelt u met de andere bewoners van het terrein. Uw tuin is niet omheind maar geheel privé en circa 1000 m² groot. De eigenaar van uw vakantiehuis is in het bezit van een stukje kiezelstrand in de Gorges de l'Ardèche, op een paar honderd meter van de beroemde Vallon Pont d'Arc. Dit is heel uniek, want de Gorges zijn een officieel natuurreservaat. U kunt hier, op 10 km van vakantiehuis Cigeaille, heerlijk rustig van de zon en het water genieten.

Uw woning

70 m². Woonkamer met zithoek en ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oventje, koffiezetapparaat, wasmachine, magnetron en afwasmachine. 1 Slaapkamers met 1 tweepers. bed (160*200), 2e Slaapkamer met 1 tweepers. bed (140*200) Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

Gemeenschappelijk zwembad (10 x 4,5 tot 1,5 m diep, open van 1 mei t/m september). U beschikt over een wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CIGEAILLE

Frankrijk Cevennen & Ardeche SALAVAS

Locatie

Salavas is een klein dorpje dat slechts door een brug over de rivier de Ardèche wordt gescheiden van Vallon Pont d'Arc. Dit is met haar bezienswaardige Gorges, de spectaculaire 'Pont' en haar

gezellige centrum de onbetwiste toeristische hoofdstad van de Ardèche. U bewoont dit nieuwbouw huis op een rustige plek aan de rand van Salavas op een terrein van 3700 m² en op loopafstand van alle faciliteiten. De Ardèche stroomt op 1500 m. U woont op hetzelfde terrein als de F-07150/7. Uw huis is via de garage geschakeld aan een 2e, identiek vakantiehuis. U heeft hier alle privacy en een eigen, afgescheiden tuin.

Uw Woning

95 m². Entree woonkamer met zithoek, eethoek, ktv en toegang tot het terras en de tuin achter uw huis. Open keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en vrieskast. Apart toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed (160*200); 2e Slaapkamer met 1 tweepers.bed (140*200) ; 3e slaapkamer met 1 éénpers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Terras met tuinmeubels, parasol en een barbecue.

Extra's

Gemeenschappelijk zwembad (10 x 4,5 m tot 1,5 m diep, gefilterd d.m.v. Bio-UV- Chloorbehandeling, open van 1 mei t/m september), dat u deelt met de bewoners van de andere woningen op het terrein. U beschikt over een eigen garage en een wasmachine. Uw tuin is niet omheind maar geheel privé en circa 1000 m² groot. De eigenaar van uw vakantiehuis is in het bezit van een stukje kiezelstrand in de 'Gorges de l'Ardèche', op een paar honderd meter van de beroemde Vallon Pont d'Arc. Dit is heel uniek, want de Gorges zijn een officieel natuurreservaat. U kunt hier, op 10 km van uw woning, heerlijk rustig van de zon en het water genieten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen