Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SAINT JEAN LE CENTENIER

Camping LES ARCHES

Frankrijk Cevennen & Ardeche SAINT JEAN LE CENTENIER

Locatie

De gezellige Camping Les Arches bevindt zich midden in de Ardèche net buiten het vestingdorpje St Jean-le-Centenier, 18 km ten oosten van Aubenas. Het mooie gallo-romeinse dorpje Alba-la-Romaine en de 'Gorges de

l'Ardèche liggen hier niet ver vandaan. Kinderen vangen kikkers, bouwen een dam of vermaken zich bij de waterval of de speeltuin. De rivier stroomt dwars door het terrein en u kunt daar heerlijk pootje baden. De omgeving biedt genoeg wandelmogelijkheden in de natuur en overal worden kano- en paardrijdtochten aangeboden. Met de de nougat-fabrieken in Montélimar krijgt uw vakantie een heerlijke zoete bijsmaak. Op camping Les Arches staan de comfortabel ingerichte chalets van het type Edelweiss (type A) en Lavande (type B) ruim opgesteld. Buiten de hieronder genoemde faciliteiten is er ook een basketbalveld. In de maanden juli en augustus is er animatie voor kinderen, 1x per week een pizzaboer, 1x per week een paella-avond en in de rivier wordt een dam aangelegd zodat er gezwommen kan worden. Op 300 m van de camping is ook nog een dieper gedeelte waar ook gezwommen kan worden. Een magnetron is ter plaatse op aanvraag. Er staan kersen- en pruimenbomen op het terrein. Één woning van type A is een aangepaste woning voor gehandicapten, indien u deze woning wenst geef dit dan aan bij uw reservering! Op camping les Arches wordt ook Nederlands gesproken.

Uw woning

Type A (Edelweiss), 5 pers., 40 m². Woonkeuken met eethoek, tweepers. bedbank, open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 bovenslaper. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Terras (10 m²) met tuinmeubelen en barbecue.
Bijzonderheden: Deze woning is rolstoelvriendelijk.

Extra's

Gemeenschappelijke wasmachines. Er zijn 3 speeltuinen, 2 tafeltennistafels, een voetbal-, volley- en basketbalveld. Broodjesservice.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen