Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
MONTPEZAT (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MONTPEZAT

Vakantiehuis LES PLANTADES

Frankrijk Cevennen & Ardeche MONTPEZAT

Locatie

Les Plantades is de naam van een 'hameau' (gehucht) van 6 huizen, gelegen op een zuidhelling aan de rand van het Plateau Ardechois. U woont hier 23 km ten westen van Aubenas.

Een gebied met oude vulkanen en prachtige watervallen. Op 2,5 km ligt een rivier waar u kunt zwemmen. Uw vrijstaande huis is van oorsprong 'La grande maison'. Het middelste gedeelte is het oudst en dateert van rond 1700, de rechtervleugel is het jongst en dateert van rond 1900. Bij de liefdevolle restauratie is zoveel mogelijk het authentieke karakter van het huis intact gelaten en het staat nog vol met het originele antieke meubilair.

Uw Woning

135 m². Grote woonkeuken met 4 kookplaten, magnetron, diepvriezer, koffiezetapparaat, grote keukentafel en enorme schouw. Woonkamer met zithoek, houtkachel, 1 éénpers. slaapbank en stereo-installatie. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 1e etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers.bed, 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 2 éénpers. bedden. Tuin en terras. Badkamer met 2 wastafels, aparte douche en apart toilet.

Extra's

U beschikt over een wasmachine. Voor de deur ligt een oude wasplaats met stromend water (±2 m x 3 m en 50 cm diep), waarin u evt. een bad kunt nemen.

Bijzonderheden

De diverse vertrekken liggen op verschillende niveaus, daardoor is het huis minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 1.0/5 (1 stem)

Momenteel geen aanbiedingen