Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Plaatsen
ARDAILLES (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ARDAILLES

Vakantiehuis LA MAGNANERIE

Frankrijk Cevennen & Ardeche ARDAILLES

Locatie

Vakantiehuis La Magnanerie staat in het gehucht Ardaillers, dat midden in het hart van het spectaculaire natuurpark 'Les Cevennes' ligt, even ten zuiden van de 'Corniche des Cevennes'. Dit is een prachtige

toeristische route van Florac naar Alès. Het heerlijke klimaat (in oktober is het er nog heerlijk zacht) en de vele natuurlijke bezienswaardigheden maken dit tot één van de meest interessante streken van Frankrijk. 65 km ten oosten ligt de Romeinse stad Nîmes, waar de textielnaam ?denim? (de Nîmes) vandaan komt. Uw 16e eeuwse vakantiewoning staat op een mooie stek in het dorp, in hetzelfde gehucht als de F-30570/1A en /1B. Vanuit vakantiehuis La Magnanerie heeft u een mooi uitzicht op berg en dal. Door de ligging van de slaapkamers is dit huis meer geschikt voor mensen met oudere kinderen. Hier is het karakter behouden d.m.v. de stenen gewelven. In de tuin kunt u op aanvraag over een heerlijk opblaasbaar zwembad beschikken (3,5 m ø, 70 cm diep), maar in verband met waterrestricties in de zomer is het niet altijd mogelijk het zwembad voor u te vullen. De eventuele kosten voor gebruik van het zwembad zijn ? 50,-. De grote, in terrassen aangelegde tuin is voor beide woningen toegankelijk. Omdat uw huis tegen de rots is gebouwd heeft u hier en daar bijzondere muren in het interieur. Vakantiehuis La Magnanerie is alleen per voetpad bereikbaar, de auto parkeert u op een pleintje 200 m verderop.

Uw woning

90 m². Woonkamer met zithoek, eethoek, ktv en insert. Keuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, oven en afwasmachine. Badkamer met zitbad en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: mezzanine met 1 tweepers. bed. Vanuit de woonkamer kunt u naar beneden. Daar bevindt zich de 2e slaapkamer met 1 éénpers. bed en 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Hier is het karakter behouden d.m.v. de stenen gewelven. Door de ligging van de slaapkamers is dit huis meer geschikt voor mensen met oudere kinderen. Eigen tuin met terras en tuinmeubels. Een wasmachine staat ter beschikking.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen