Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Centre (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Centre

Hotel My In France Terminus Orléans Centre

Frankrijk Centre Orleans

Coeur de City Hotel Rouen Cathédrale is een klassiek 3-sterrenhotel in het centrum van het Franse Orléans. Geniet van de cultuur in deze bruisende stad of ga wandelen in de omgeving.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Inter Ambacia

Frankrijk Centre Saint Avertin

Het Inter Hotel Ambacia ligt in de Franse plaats Saint-Avertin nabij de stad Tours en maakt deel uit van de regio Centre. Bewonder de nabijgelegen kastelen en ontdek de veelzijdige stad Tours.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Domaine Saint Hilaire

Frankrijk Centre Roiff??

In het Franse plaatsje Roiff?? vindt u het sfeervolle hotel Domaine Saint Hilaire. Dit hotel met zwembad ligt in een park en is een prima uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen