Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in PLOUGONVEN

Vakantiehuis DOUR BIAN

Frankrijk Bretagne PLOUGONVEN

Locatie

Dit dorp bevindt zich 7 km ten oosten van Morlaix in het gebied Finistère. Dit betekent in het Bretoens Penn Ar Bedd, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied

is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Morlaix geniet van een centrale ligging voor de ontdekking van zowel het noorden van de Finistère als ook het nabije gebied Côtes d'Armor met zijn prachtige kuststrook bij Lannion. 3 Km buiten het dorp, bewoont u deze stijlvol gerenoveerde woning bij in een gehucht waar de eigenaar nog handmatig meubels maakt. U geniet van de alom aanwezige rust, privacy en het comfort van uw woning.

Uw Woning

93 m². Woonkamer met eethoek en veranda-zithoek bij de ktv houtkachel. Barafscheiding naar keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Apart toilet. Badkamer met douche, dubbele wastafel en ligbad. 1e Etage: slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 1 éénpers. bed. Apart toilet. Rondom uw woning beschikt u over 500 m² verzorgde tuin met schaduwrijke plekjes, voldoende tuinmeubels, schommel en een barbecue. Uw woning is hoogwaardig gemeubileerd en gedecoreerd.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine en droger. Tafeltennistafel. WIFI aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CHEZ TONTON ROBERT

Frankrijk Bretagne PLOUGONVEN

Locatie

Dit dorp bevindt zich 7 km ten oosten van Morlaix in het gebied Finistère. Dit betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde van het Europese vasteland. Dit gebied

is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. Morlaix geniet van een centrale ligging voor de ontdekking van zowel het noorden van de Finistère als ook het nabije gebied Côtes d'Armor met zijn prachtige kuststrook bij Lannion. 3 Km buiten het dorp, bewoont u deze stijlvol gerenoveerde woning, met grote tuin, in een gehucht met weids uitzicht. U geniet u van de alom aanwezige rust, privacy en het comfort van uw woning. Op 300 m van uw woning loopt het fietspad Carhaix-Molaix.

Uw Woning

110 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de radio, ktv en open haard. Barafscheiding naar keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en magnetron. Apart toilet. 3 Treden naar beneden naar slaapkamer met 1 tweepers. bed en eigen badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed; Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. Rondom uw woning beschikt u over 2800 m² verzorgde tuin met schaduwrijke plekjes, voldoende tuinmeubels en een barbecue. Ruime berging.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen