Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in PLOUDALMEZEAU

Vakantiehuis Moulin KERIZAOUEN

Frankrijk Bretagne PLOUDALMEZEAU

Locatie

U bevindt zich in de noordwestelijke streek van de Finistère, in de Pays des Abers. Finistère, de naam van deze streek, betekent in het Bretoens Penn Ar Bed, het hoofd of uiteinde

van het Europese vasteland. Dit gebied is al vele eeuwen bewoond zoals onder andere de vele menhirs en dolmen van 2500 v.Chr. aantonen. Oude gewoonten en gebruiken hebben hier hardnekkig tijd en historie overleefd. Naast een goed bewaard gebleven en springlevend (feesten) cultuurgoed spreekt ook het natuurschoon tot de verbeelding. Natuurparken in het binnenland en een woeste kust waar kolkend water, intieme kriekjes, brede zandstranden en ruige rotspartijen elkaar afwisselen. De Abers zijn een soort lage Fjorden of zeearmen die deze woeste noordwestelijke kuststrook kenmerken. U bewoont op 3 km afstand van de plaatsjes Portsall en Ploudalmezeau een mooie vrijstaande woning die dankzij het meertje voor de deur dienst deed als watermolen. Het water stroomt nog steeds onder de woning naar de tuin.

Uw Woning

116 m². Entree, ruime woonkamer met eethoek en zithoek bij de ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, afwasmachine en oven. Apart toilet. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Apart toilet met wastafel. Rondom uw woning beschikt u over 1000 m² grote tuin met terras, zicht en toegang tot het water met een roeiboot. Bijkeuken met tuinmeubels en een barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Eigen roeiboot.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen