Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Bretagne (130)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in DOUARNENEZ

Vakantiehuis LE FR?NE

Frankrijk Bretagne DOUARNENEZ

Locatie

In het vooraanstaande, historische vissershaven Douarnenez staat vakantiehuis Le Fr?ne. U bevindt zich in het uiterste westen van Bretagne, 23 km ten noordwesten van Quimper. Het schiereiland met de punt du Raz

is al eeuwenlang een druk bezochte plek door zijn einde van het continent uitstraling. Momenteel is het Pointe du Raz een natuurmonument met waanzinnig mooi uitzicht. Uw vakantiewoning ligt buiten de stad op het 40 ha grote terrein van een Manoir. 3 Moderne vakantiewoningen (F-29100/2,3,4) werden in 2005 nieuw ingericht in de voormalige bijgebouwen van dit herenhuis. Elke woning geniet van een eigen stuk tuin en terras. Vakantiehuis Le Fr?ne heeft een landelijke ligging vlakbij prachtige stranden en de stad maken dit tot een bijzondere plek.

Uw woning

59 m?. Ruime woonkamer met zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, afwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed (180 cm, te scheiden). Voor uw woning terras met tuinstel en barbecue. Aansluitend grasveld en 40 ha groot priv?-domein met voornamelijk bos.

Extra's

U beschikt over uw eigen was,- en afwasmachine. Bedden opgemaakt bij aankomst. In de schuur tegenover de woning staat een gezamenlijke tafeltennistafel en tafelvoetbal. Hier kunt u desgewenst ook parkeren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LE FRÊNE

Frankrijk Bretagne DOUARNENEZ

Locatie

In het vooraanstaande, historische vissershaven Douarnenez staat vakantiehuis Le Frêne. U bevindt zich in het uiterste westen van Bretagne, 23 km ten noordwesten van Quimper. Het schiereiland met de punt du Raz

is al eeuwenlang een druk bezochte plek door zijn einde van het continent uitstraling. Momenteel is het Pointe du Raz een natuurmonument met waanzinnig mooi uitzicht. Uw vakantiewoning ligt buiten de stad op het 40 ha grote terrein van een Manoir. 3 Moderne vakantiewoningen (F-29100/2,3,4) werden in 2005 nieuw ingericht in de voormalige bijgebouwen van dit herenhuis. Elke woning geniet van een eigen stuk tuin en terras. Vakantiehuis Le Frêne heeft een landelijke ligging vlakbij prachtige stranden en de stad maken dit tot een bijzondere plek.

Uw woning

59 m². Ruime woonkamer met zithoek bij de ktv. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, afwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed (180 cm, te scheiden). Voor uw woning terras met tuinstel en barbecue. Aansluitend grasveld en 40 ha groot privé-domein met voornamelijk bos.

Extra's

U beschikt over uw eigen was,- en afwasmachine. Bedden opgemaakt bij aankomst. In de schuur tegenover de woning staat een gezamenlijke tafeltennistafel en tafelvoetbal. Hier kunt u desgewenst ook parkeren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA FUSEE

Frankrijk Bretagne DOUARNENEZ

Locatie

In het vooraanstaande, historische vissershaven Douarnenez staat vakantiehuis La Fusee. U bevindt zich in het uiterste westen van Bretagne, 23 km ten noordwesten van Quimper. Het schiereiland met de punt du Raz

is al eeuwenlang een druk bezochte plek door zijn einde van het continent uitstraling. Momenteel is het Pointe du Raz een natuurmonument met waanzinnig mooi uitzicht. Uw vakantiewoning ligt buiten de stad op het 40 ha grote terrein van een Manoir. 3 Moderne vakantiewoningen (F-29100/2,3,4) werden in 2005 nieuw ingericht in de voormalige bijgebouwen van dit herenhuis. Elke woning geniet van een eigen stuk tuin en terras. Vakantiehuis La Fusee heeft een landelijke ligging vlakbij prachtige stranden en de stad maken dit tot een bijzondere plek.

Uw woning

95 m². Ruime woonkamer met zithoek bij de ktv en haard. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, afwasmachine en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor uw woning overdekt terras met tuinstel en barbecue. Aansluitend grasveld en 40 ha groot privé-domein met voornamelijk bos.

Extra's

U beschikt over uw eigen was- en afwasmachine. Bedden opgemaakt bij aankomst. In de schuur tegenover de woning staat een gezamenlijke tafeltennistafel en tafelvoetbal. Hier kunt u desgewenst ook parkeren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis L'ECURIE

Frankrijk Bretagne DOUARNENEZ

Locatie

In het vooraanstaande, historische vissershaven Douarnenez staat vakantiehuis l'Ecurie. U bevindt zich in het uiterste westen van Bretagne, 23 km ten noordwesten van Quimper. Het schiereiland met de punt du Raz is

al eeuwenlang een druk bezochte plek door zijn einde van het continent uitstraling. Momenteel is het Pointe du Raz een natuurmonument met waanzinnig mooi uitzicht. Uw vakantiewoning ligt buiten de stad op het 40 ha grote terrein van een Manoir. 3 Moderne vakantiewoningen (F-29100/2,3,4) werden in 2005 nieuw ingericht in de voormalige bijgebouwen van dit herenhuis. Elke woning geniet van een eigen stuk tuin en terras. Vakantiehuis l'Ecurie heeft een landelijke ligging vlakbij prachtige stranden en de stad maken dit tot een bijzondere plek.

Uw woning

70 m². Woonkamer met zithoek bij de ktv en haard. Open keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, afwasmachine en magnetron. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. Apart 2e toilet. Voor uw woning terras met tuinstel en barbecue. Aansluitend grasveld en 40 ha groot privé-domein met voornamelijk bos.

Extra's

U beschikt over uw eigen was- en afwasmachine. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. In de schuur tegenover de woning staat een gezamenlijke tafeltennistafel en tafelvoetbal. Hier kunt u desgewenst ook parkeren.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen